Näkyvyyttä kaiken mittaisille!

Seisomapaikkakatsomoon uudistus:

Kaikki katsojat eivät ole kuin koripalloilijat pituudeltaan, joten JYP haluaa taata myös hieman matalammalta seuraaville katsojille paremman näkyvyyden seisomapaikkakatsomosta. FanZone katsomon alapuoleisesta seisomapaikkakatsomosta, B-käytävän puolelta, on JYP-TPS -ottelusta eteenpäin kolme alinta riviä rajattu ja varattu alle 160 cm mittaisille katsojille. Katsomoon on tervetulleita niin lapset, nuoret kuin aikuisetkin tällä rajoituksella.

Uudistuksen myötä etenkin lasten ja nuorten näkemistä kaukaloon pystytään parantamaan. Samalla lisätään lasten turvallisuutta ja viihtyvyyttä. Toivomme uudistuksen parantavan katselukokemusta.  Ja uskomme, että seisomapaikkakatsomosta löytyy katselupaikka kaikille, vaikka osa rajataankin alle 160 cm katselijoiden käyttöön.

Mukavia otteluelämyksiä!