Trick or treat!

Kauhua kaukaloon, järkytetään Jukurit!

Kaupungin kauheimmat Halloween-bileet järjestetään lauantaina LähiTapiola Areenalla. Ihan hirveän karmean kauhistuttavan jännittävän lätkämatsin lisäksi on tarjolla kaikenlaista muutakin inhottavan mukavaa.

  • varaudu, ”karkkeja tai kepposia” sisäänkäynneissä
  • pukeudu ja ole kauhein! Häkellyttävin Halloween- pukeutuja palkitaan aidolla Juuso Vainion CHL-paidalla. CHL- paitoja ei saa mistään rahalla, vaan ne on ansaittava! Ole sinä se kaikista kauhein! Palkinto jaetaan kolmannen erän aikana ja voittaja julkistetaan mediakuutiolla.
  • vieraita viihdyttää Hurrikaaniklubilla trubaduuri Timo Stenfors.
  • loppuvihellyksen jälkeen hurjat jatkot Hurrikaaniklubilla. Musiikkia, urheilua ja arvontaan. Paikalla olevien kesken arvotaan Myrskyn Halloween-paita. Kaikille vapaa sisäänpääsy!
  • puolituntia ottelun päättymisen jälkeen Hurrikaaniklubilla syksyn ensimmäinen ”Konan kuuma kulma”, JYP-pelaajien ottelun jälkeinen piinapenkki, jota isännöi pakkien pakki Kalle Koskinen.

 

Otteluun tarjolla Haamu-paketti: neljä istumapaikkalippua 40 €. Nyt kannattaa haahuilla paikalle ja ottaa kaikki kauheimmat kaverit mukaan!

 

Aikuiseen makuun kauhua tarjoillaan BlackBox-baarissa. Näet ottelun huippupaikoilta ja nautit rennosta fiiliksestä. Liput 49 €, ruokaisan keittiömestarin erikoishodarin kera 60 €. Osta paikkasi suoraan verkkokaupasta tai soita JYP-toimistolle puh. 020 793 1000

Kävelykadun JYP-kioski palvelee lauantaina klo 11-16.

Liput ennakkoon verkkokaupasta, Kävelykadun JYP-kioskilta ja ennakkomyyntipisteistä (CM Keljo, Prisma Seppälä ja R-kioskit). LähiTapiola Areenan lipunmyynti aukeaa tuntia ennen ottelun alkua.

Joten….lauantaina…HUHUUUUU!

HUOM!! Viimeinen peli ennen lähes kahden viikon maaottelutaukoa!