Iso KIITOS kannattajille!

JYP on kasvattanut katsojamääräänsä  alkukaudella. Yhdeksän ensimmäisen kotiottelun katsojakeskiarvo korkeampi kuin neljään edelliseen kauteen.

Asiasta uutisoi ensimmäisenä YLE

Vakaan pohjan kauden katsojamäärille on antanut hyvin sujunut kausikorttimyynti ja erityisesti seisomapaikkakausikorttien onnistunut kevätmarkkinointi. Uusia katsojia on saatu houkuteltua LähiTapiola Areenalle sopivilla kampanjoilla irtolippumyynnissä. Kampanjointia on tarkoitus jatkaa kohdennetuille ryhmille kauden aikana uusien katsojien tavoittamiseksi ja kannattajapohjan laajentamiseksi.

Vaikka alkukausi ei ole sujunut niin kuin olisi odotettu ja toivottu, niin kannattajat eivät ole seuraa hylänneet. JYP voi vain nöyränä kiittää kannattajiamme ja yhteistyökumppaneitamme. Olette osoittaneet tukenne olemalla paikalla. JYPille jokainen pelipäivä on juhlapäivä ja uusi mahdollisuus. Töitä tehdään jokaisella sektorilla entistä kovemmin ja enemmän, että voisimme tarjota teille onnistuneita elämyksiä ja juhlahetkiä.

Hallilla nähdään!