Lauantai Ilvestä kuonoon!

Lauantain JYP-Ilves LähiTapiola Areenalla klo 17.00. Ovet ja lipunmyynti avataan klo 16.00.

Otteluun on tarjolla kysytty perhecombo -lippu. Ostaessasi vähintään kolme istumapaikkalippua, niin saat ne hintaan 15 € / paikka ja samaan hintaan kuuluu vielä kioskilta hodari, limu ja popparit. Perhecombo tarjolla 7 ja 8 kategorian paikkoihin.

Liput ennakkoon VERKKOKAUPASTA, Kävelykadun JYP-kioskilta, Keljon Citymarketista, Seppälän Prismasta ja R-kioskeilta.

Jättimäisen suosion saavuttanut pehmo-Myrsky myynnissä Fanishopissa.

Hurrikaaniklubille on ottelun jälkeen vapaa sisäänpääsy. Ohjelmassa Kallen kuuma kulma, jossa pelaaja haastatteluja n. 35 min ottelun päättymisen jälkeen. Saskatchewanin sheriffi on saapunut kaupunkiin ja haastattelussa, tule kuulemaan mietteet. Asiakkaille arvontaa, yllätyspalkinto!

Trubaduuri Timo Stenfors musisoi Hurrikaaniklubilla.

HUOM! Nuorten SM-sarjan ottelu JYP-SaiPa alkaa LähiTapiola Areenalla lauantaina klo 13.00. Otteluun vapaa sisäänpääsy, kioskipalvelut A-käytävällä.

Tervetuloa!