Urho Myrsky

Olemme tutkineet tietoomme tulleiden viestien perusteella Myrsky-maskottimme mahdollista epäasiallista käyttäytymistä JYP-Jukurit-ottelussa. JYP on pahoillaan aiheutuneesta hämmingistä.

-Myrsky on viihdyttämässä ottelutapahtumissa ja on siinä äärimmäisen pidetty. Kenellekään ei saisi tulla mielipahaa, nyt jollain sellainen on. Jonkinlainen väärinymmärrys asiassa on pakko ollut tapahtua. En ole saanut mitään vahvistusta huonolle käyttäytymiselle lisätutkimustemme jälkeenkään. Se ei tarkoita, että kaikki olisi mennyt hienosti. Jotain siellä varmaan on sattunut, mutta sitä me ei olla saatu selville yksiselitteisesti, että mitä. Olemme käyneet Myrskyn kanssa kehityskeskustelun, jossa peli on purettu läpi ”vaihto vaihdolta”. Myrsky jatkaa viihdyttämistä jälleen maajoukkuetauon jälkeen, kommentoi JYP toimitusjohtaja Aku Vallenius.

-JYP pahoittelee tilannetta ja tarjoaa Sarvisclubille mahdollisuuden saapua seuraavan peliin 11.1.2019 fanimatkalle alennettuun hintaan. Myrsky tarjoaa paikalle saapuville Sarvisclubilaisille hodarin sovinnoksi hallilla. Myrsky on lapsirakas ja  vilpittömästi pahoillaan aiheutuneesta hämmingistä, Vallenius jatkaa.