JYP hakee uutta urheilujohtajaa ensi kaudelle. Jukka Holtarin JYP-ura päättyy tähän kauteen

JYPin urheilutoimenjohtaja Jukka Holtarin pitkä JYP-ura päättyy tähän kauteen. Holtari on toiminut JYPissä urheilutoimenjohtajana ja pelaajakoordinaattorina kaikkiaan 14 vuotta. Seura on saavuttanut Holtarin toimiessa JYPissä Suomen mestaruuden 2012, neljä pronssimitalia ja kaksi runkosarjan voittoa. Menestystä on tullut myös Euroopan kentillä. Seura on voittanut 2013 European Trophyn ja 2018 Champions Hockey Leaguen.

 

        Olen ollut onnekas, kun olen saanut työskennellä yhdessä Suomen menestyneimmissä kiekko-organisaatioissa. JYP on kuulunut Liigassa koko tuon ajan viiden parhaan joukkueen joukkoon ja sinne tähtäämme nytkin, sanoo Jukka Holtari.

 

JYPin puheenjohtaja Jukka Seppänen arvostaa Jukka Holtarin ammattitaidon ja JYPin eteen tehdyn työn korkealle.

        Jukka Holtarin panos JYPin urheilumenestykseen on ollut iso. Seura on siitä kiitollinen hänelle ja täytettäväksi jäävät isot saappaat. Yhteinen tavoitteemme on tehdä tästä viimeisestäkin yhteistyön kaudestamme hyvä urheilutulos, vaikka alku on ollut vaikea, toteaa Jukka Seppänen.

 

Sopimuksen päättymiseen ei liity dramatiikkaa, vaan jatkosopimuksen mahdollisuutta tunnusteltiin puolin ja toisin.

 

        Tässä kohdassa me vaan elimme päätöksenteon aikatauluissa eri rytmissä. Oma tulevaisuuteni tämän kauden jälkeen on auki. Alan töitä haen, sanoo Holtari.

 

JYPille tilanne on uusi.

        JYP elää nyt muutosvaihetta. Alamme kartoittaa ehdokkaita urheilutoiminnan johtoomme. Talvi ja kevät mennään vielä kuitenkin vahvasti nykykokoonpanolla, kertoo Seppänen.

 

Jukka Holtari on voittanut Stanley Cupin Boston Bruinsissa 2011. Hän toimi silloin seuran Euroopan kykyjenetsinnän päällikkönä. Maajoukkueessa hän kuului pelaajatarkkailijana Leijonien johtoryhmään olympiapronssikausina Vancouverin 2010 ja Sotshin 2014 olympiavuosina.

Jukka Holtarille on juuri myönnetty ansioistaan Suomen jääkiekkoliiton kultainen ansiomerkki.