Valtra ja JYP sopivat markkinointiyhteistyöstä vuoteen 2022

JYP jatkaa Liigan traktorijoukkueena

Traktorivalmistaja Valtra jatkaa liigajoukkue JYPin pääyhteistyökumppanina vuoteen 2022 asti. Osapuolet ovat solmineet uuden kolmivuotisen jatkosopimuksen, joka alkaa 1.5.2019. Näin Valtran ja JYPin 15 vuotta kestänyt markkinointiyhteistyö saa kolmen vuoden jatkon.

  • JYP on Valtralle hyvä kumppani kotimaan markkinoinnissa: jääkiekko kiinnostaa niin asiakkaitamme, sidosryhmiämme kuin henkilökuntaammekin ja myös Liigan valtakunnallinen peitto on vahva, toteaa Valtran toimitusjohtaja Jari Rautjärvi.
  • Valtra ja JYP ovat muodostavat keskisuomalaisen voimakaksikon, jonka yhteistyö toimii erinomaisesti ja kehittyy joustavasti asiakastarpeidemme mukaan, kertoo Rautjärvi.

 

JYP on erittäin tyytyväinen, että vuodesta 2004 alkanut ja laajasti tunnettu yhteistyö saa jatkoa.

  • Valtran ja JYPin yhteistyö on oppikirjaesimerkki pitkäjänteisestä ja tuloksellisesta urheilumarkkinoinnista ja JYP kantaa ylpeänä traktorijoukkueen mainettaan, sanoo JYPin vt. toimitusjohtaja Kari Tyni.
  • JYP erottuu jo mielikuvissa muista joukkueista, ja väkevällä vääntövoimalla on aina käyttöä, kun kamppaillaan voitoista, Tyni luonnehtii.

 

JYP on pelannut Liigassa yhtäjaksoisesti vuodesta 1985 lähtien. Seura on voittanut kaksi Suomen mestaruutta, European Trophyn ja viime kaudella Champions Hockey Leaguen mestaruuden.

 

Valtra on valmistanut traktoreita vuodesta 1951. Yhtiön Suomen tehdas ja kotipaikka sijaitsevat Suolahdessa. Tehdas työllistää yli 900 valtralaista, ja Valtra-koneita myydään yli 75 maassa. Valtra on osa yhdysvaltalaista AGCO-yhtiötä.

 

 

JYP ja Valtra ovat solmineet uuden kolmivuotisen markkinointiyhteistyösopimuksen vuosille 2019 – 2022. Pelaajat kuvassa vasemmalta Robert Rooba, Roni Allen, Juha-Pekka Hytönen, Jerry Turkulainen ja Ossi Louhivaara.

Kuvaaja Jiri Halttunen