BlackBox, parhaat paikat ja juomat Ilveksen kaatoon!

Perjantaina jatkuu raju taistelu sarjapisteistä kun JYP kohtaa Ilveksen.  Lauantaina JYP matkustaa Hakametsään vastavierailulle. Viikonlopun back to back -peleillä on iso merkitys molemmille joukkueille. Ilves tuskin myy nahkaansa halvalla, mutta JYP on kaivanut taisteluilmeen esiin ja on valmiina kohtaamaan kaikki pedot.

Tule viettämään iltaa suosittuun BlackBox-baariimme, jossa näet ottelun hallin parhailta paikoilta, nautit parhaista juomista ja iloisesta seurasta.

BlackBox-lipun hinta 49 €. Lipun voi ostaa verkkokaupasta tai tilata JYP-toimistolta puh. 020 793 1000 tai sähköpostitse jypliiga@jypliiga.fi

Suosittelemme tilaamaan ennakkoon ensimmäiselle erätauolle mehevät omatekoiset Hurrikaani-hodarit. Lippu ja hodari yhteensä 60 €.

 

Kaikkien lippujen hankinnassa kannattaa olla ripeä ja nopea, perjantain pelit myyvät! Klikkaa verkkokauppaan tai käy ennakkomyyntipisteissä.

Ja nyt käyttämään pois lahjakortteja, ennen kuin vanhenevat. Lahjakortit ovat voimassa vain tämän kauden runkosarjan loppuun!