JYP-Jukurit pe 11.1. juhlitaan suomalaista jääkiekkoa!

  • Kausi 2018-19 on Suomen Jääkiekkoliiton ja suomalaisen jääkiekon juhlakausi. Liiton perustamisesta on 20.1.2019 kulunut 90 vuotta. Monessa suomalaisessa seurassa – Liigassa ja junioriseuroissa – on päätetty lähteä mukaan juhlakauteen järjestämällä oman juhlatapahtuman tai -ottelun, jonka yhteydessä nostetaan esiin oman seuran ja samalla koko lajin historiaa ja nykypäivää.  JYP-Jukurit -ottelun yhteydessä palkitaan Vuoden Juniori ja Vuoden Seuratoimija.

 

  • Anttoni Honka pelasi alle 20-vuotiaiden maailmanmestaruuden voittaneessa Nuorten Leijonien joukkueessa ja palkitaan saavutuksestaan ottelussa. Ensimmäisellä ja toisella erätauolla Anttoni Honka jakaa nimmareita JYP-fanishopin edessä B1-kulmauksessa.

 

  • Ennen ottelua OP Keski-Suomi järjestää omistajilleen etkot. Etkojen ohjelmassa on munkkikahvit, valmentaja- ja pelaajahaastattelu sekä arvonta jossa palkintona Panorama-paketti. Hanki edullinen seisomapaikkalippu OP-omistaja-asiakkaana verkkokaupasta ja ilmoittaudu etkoille tästä

 

Tervetuloa juhlistamaan suomalaista jääkiekkoa!

PS. Juhlaottelun vieraat: jakaessanne juhlatapahtumien kuvia sosiaalisessa mediassa kannattaa mukaan liittää #:t #intohimonajääkiekko #juhlakausi #SJL90 – näin juhlakauden tapahtumat saadaan liitettyä yhdeksi tapahtumaketjuksi myös somessa.