Hall of Fame ja HPK, tule ajoissa!

Lauantaina julkistetaan ennen JYP-HPK -ottelua kolme uutta Hall of Fame jäsentä.

Jäädytetty pelinumero on pelaajille korkein mahdollinen kunnianosoitus ja JYPin jäädyttämät pelinumerot ovat osana JYP Hall Of Famea. Nämä legendat ovat hallin katossa sekä Hurrikaanisydämissä ikuisesti: #1 Ari-Pekka Siekkinen, #10 Pertti Rastela, #19 Pentti Mikkilä ja #30 Risto Kurkinen.

Hall of Fame on korkein kunnianosoitus jääkiekkoseuran organisaation jäsenille, jotka ovat työllään edesauttaneet seuraa. Viime kaudella Hall of Fame sai ensimmäiset kuusi jäsentä ja lauantaina arvovaltainen seurue saa uusia jäseniä. Juhlallisuudet alkavat klo 16.45, katsojia pyydetään saapumaan ajoissa paikalle.

Liput otteluun TÄSTÄ

Ottelun jälkeen Hurrikaaniklubilla esiintyy trubaduuri Timo Stenfors ja luvassa myös Kallen kuuma kulma haastatteluineen ja arvontoineen!