Varaa tai vaihda lahjakorttiliput heti!

Lahjakortteja vastaan voi varata lippuja kaikkiin loppuihin runkosarjan otteluihin. Toivomme varausten tapahtuvan helmikuun loppuun mennessä, jotta asiakkaamme saavat paikkansa haluamiinsa otteluihin. Tästä syystä lahjakorteissa on maininta ”voimassa helmikuun loppuun”.

Jos ottelu on loppuunmyyty ja ennakkovarausta lippuihin ei ole, ei myöskään lahjakortteja vastaan voida vaihtaa ottelulippuja. Lauantain Kalpa -ottelussa jäi valitettavasti asiakkaita ovien ulkopuolelle edellä mainitusta syystä. Lipunmyynti on täysin reaaliaikaista, eikä LähiTapiola Areenan lipunmyyntiin jätetä mitään kiintiöitä ovimyyntiä varten.

Ennakkoon varaamalla (puh. 020 793 1000 tai sähköpostitse jypliiga@jypliiga.fi ) varmistat pääsysi haluamaasi otteluun. Lahjakortit voi käydä vaihtamassa ottelulippuihin myös JYP-toimistolla (avoinna ark. 9-16, arkipelipäivinä 9-14.30).

Ilman varausta lippuja vaihdetaan edelleen LähiTapiola Areenan ovimyynnissä, jos otteluun on tilaa.