Bauer jatkaa JYPin varustetoimittajana

JYPin liigapelaajat pelaavat jatkossakin Bauerin luistimilla, mailoilla, pelihanskoilla, kypärillä, pelihousuilla, suojilla ja seura-asuilla. JYP ja Bauer ovat solmineet uuden, seuraavat neljä kautta eli kevääseen 2023 kestävän sopimuksen. JYP-junioreita edustava JYP Juniorit ry on tehnyt vastaavan mittaisen sopimuksen Bauerin kanssa. Bauer on siten koko JYPin varustemerkki. Yhteistyön urheilukauppana toimii Intersport Tourula.

 

–        Olemme erittäin tyytyväisiä saadessamme jatkaa onnistunutta yhteistyötämme JYPin kanssa. JYP on meille tärkeä yhteistyökumppani Keski-Suomen alueella ja haluamme yhdessä JYPin kanssa olla mukana kehittämässä keskisuomalaista jääkiekkoa tulevaisuudessakin, sanoo Bauer Hockey Finlandin myyntiedustaja Joni Sipari.

Bauer on JYPin pitkäaikainen kumppani kaikissa varusteasioissa.

–        Olemme erittäin tyytyväisiä sopimukseen Bauerin kanssa. Tällä sopimuksella varmistetaan, että JYP saa jatkossakin käyttöönsä alan parhaimmat, pelaajien erittäin korkealle arvostamat tuotteet, kertoo JYP Jyväskylä Oy:n vt. toimitusjohtaja Kari Tyni.

Tynin mukaan on hyvä, että yhteistyö myös Intersport Tourulan kanssa pääsee jatkumaan. Intersport Tourulan kauppias Jukka Kankkunen on tyytyväinen sopimukseen.

  • – Koko henkilökuntamme iloitsee, että pitkäaikainen ja perinteinen yhteistyö maakuntamme ykkösseuran kanssa jatkuu. Toivotamme JYP-perheelle menestyksekkäitä tulevia vuosia, toteaa kauppias Jukka Kankkunen Intersport Tourulasta.

 

Tärkeä osa yhteistyötä on jatkossakin sen nelikantaisuus eli JYP-junioreiden mukanaolo. Myös juniorit tarvitsevat alan parhaimmat varusteet pelaamiseensa.

 

–        Sopimus Intersport Tourulan ja Bauerin kanssa on JYP Juniorit ry:lle mieluinen. Kaikilla osapuolilla on aito halu kehittää yhteistyötä. Laadukkaiden tuotteiden ja palvelun päälle luvassa on toiminnallista yhteistyötä erilaisin tapahtumin ja koulutuksin, joilla päästään lähemmäksi niin seuramme pelaajia kuin toimihenkilöitäkin, JYP juniorit ry:n toiminnanjohtaja Lauri Karhunen kertoo.