Jukka Ahvenjärvi JYP A:n päävalmentajaksi

JYPin A-nuorten joukkue saa kaudeksi 2019 – 2020 erittäin kokeneen vetäjän, kun Jukka Ahvenjärvi, 53, tulee nuorten päävalmentajaksi. Ahvenjärvi on toiminut JYPissä valmentajana vuodesta 2008 vetäen Mestiksen JYP-Akatemiaa yhdeksän kautta. Viimeiset kaksi kautta Ahvenjärvi toimi valmentajana ja joukkueenjohtajana JYPin liigajoukkueessa. Ennen vuotta 2008 Ahvenjärvi on valmentanut D-Kiekossa, Diskoksessa ja JYP Junioreissa.

 

        Näen A-nuorten päävalmentamisen isona mahdollisuutena, sillä se on urallani vielä kokematta. Näen tässä myös joukkueelle mahdollisuuden nostaa ja parantaa tuloskuntoaan. Toki kyseessä on aina prosessi, mutta tuloksenteko on tärkeää, sillä kun joukkue pärjää, kehittyvät yksilötkin parhaiten lähemmäs liigatasoa, paaluttaa Ahvenjärvi.

 

JYPin vt. toimitusjohtaja Kari Tyni on erittäin tyytyväinen, että Jukka Ahvenjärven valmennusosaaminen saadaan edelleen JYPin käyttöön.

 

        Jukka Ahvenjärvi on tinkimätön, määrätietoinen ja osaava valmentaja, joka on aidosti kiinnostunut myös nuorten pelaajien kehittämisestä. Hänen toimintatapansa saavat seurassa laajasti kunnioitusta, sanoo Kari Tyni.

 

A-nuorten muu valmennustiimi ensi kaudeksi ratkeaa lähiaikoina.

 

Pelaajayhteydenotot: jukka.ahvenjarvi@jypliiga.fi / 040-074 9702