KAUSIKORTTILAINEN, olethan maksanut paikkasi? Myynti päättyy tänään torstaina.

Playoffs-kausikorttien myynti päättyy to 14.3. klo 24 (tämän jälkeen maksamatta jääneet paikat vapautetaan myyntiin).

Playoffs-kausikortti sisältää 4 ensimmäistä kotiottelua LähiTapiola Areenalla. Jatkopelit myydään toisena pakettina. Ensimmäisen paketin ostaneilla on oikeus ostaa myös toinen paketti.

Laskutuksen sijaan paikkansa voi tänä keväänä maksaa webshopissa tai JYPin myyntipisteissä.

Playoffs-paikan osto käy helposti ja nopeasti uudessa Lippupisteen Webshopissa. Saat ohjeet ostotapahtuman suorittamiseen, joita seuraamalla hankit paikkasi vaivattomasti. Ottelut latautuvat kortillesi maksamisen jälkeen automaattisesti. Kertakirjautumisen jälkeen hoidat jatkossakin kausikorttiasiat kätevästi Lippupisteen Webshopin kautta.

  • Mikäli tarvitset apua tai palvelusta herää kysyttävää, ote yhteyttä Lippu.fin asiakaspalveluun puhelimitse 0600 900 900 (2€/alk.min+mpm/pvm) tai sähköpostitse asiakaspalvelu@lippu.fi (avoinna  9-21 )

Halutessasi voit maksaa paikkasi JYP-toimistolla (avoinna 9-16), Ravintola Hurrikaanissa (avoinna 9-13)! Näissä paikoissa voi Playoffs-kausikortin maksaa myös Smartumin seteleillä, Smartumin Saldo-kortilla tai Edenred-kortilla.

Myös yrityksien Playoffs-kausikorttipaikat ovat ostettavissa kätevästi Webshopista. Poikkeustapauksissa yritysten paikat voidaan laskuttaa, laskutuslisä 5 € / tilaus. YRITYKSET; HALUTESSANNE KAUSIKORTTIPAIKKANNE. LAITTAKAA VIESTI  jypliiga@jypliiga.fi TORSTAIHIN KLO 24 MENNESSÄ!

 

Jos Playoffs-ottelut eivät toteudu tai Playoffs-kausikorteista jää otteluja pelaamatta, hyvitetään käyttämättä jäänyt raha kauden 19-20 kausikorttiin. Playoffs-kausikortin osto ei sido ostamaan kauden 19-20 kausikorttia. Hyvitys suoritetaan summan suuruudesta riippuen, joko ottelulippulahjakortteina tai Hurrikaanin illallisbuffet-lahjakortteina (yritykset).

Etuosto-oikeutesi kauden 19-20 kausikorttipaikkaan säilyy, vaikka et Playoffs-kausikorttia ostaisikaan.

Hinnat 4 ottelun kausikorttipaketille:

Seisomapaikka aikuiset 40 €

Seisomapaikka lapset 28 €

Pyörätuolipaikka 28 €

Istumapaikat:

1  kategoria 144 € (keskikatsomo)

2 kategoria 136 € (keskikatsomot)

3 kategoria 112 € ( keskikatsomot)

4 kategoria 104 € (pitkät sivut laitakatsomot ja D-pääty)

5 kategoria 92 € ( alarivit)

6 kategoria 80 € ( alarivit)