JYPin A-Nuorten valmennustiimi koossa

JYPin A-Nuorten harjoitukset ovat täydessä käynnissä. Myös joukkueen valmennustiimi on nyt koossa kokonaisuudessaan. Päävalmentaja Jukka Ahvenjärven lisäksi valmennustiimiin kuuluvat valmentaja Matias Ikonen ja fysiikka- ja maalivahtivalmentajana toimii Ville-Veikko Pohjanvirta.

 

Matias Ikonen on lähtöisin Varkaudesta ja aloitti siellä juniorivalmentajana Warkiksessa 2014. Viimeiset kolme vuotta hän on valmentanut JYP Junioreissa toimien B2-joukkueen vastuuvalmentajana ja viime kaudella B-junioreiden valmentajana.

 

Ville-Veikko Pohjanvirta valmentaa jo viidettä kauttaan JYP Junioreissa kilpasarjanjoukkuetta. Hän on toiminut aiemminkin samassa roolissa JYPin A-Nuorten liigajoukkueessa. Hän on valmistumassa liikuntatieteen maisteriksi pääaineenaan valmennus- ja testausoppi.

 

JYPin A-Nuorten fysioterapeuttina 2019 – 2020 jatkaa Jari Pekkola. Huoltajina toimivat Antti Vanhala ja Juha Rönkä. Joukkueenjohtaja on Janne Rummakko.