JYP ja KeuPa yhteistyössä myös kaudella 2019-2020

JYP Jyväskylä Oy ja KeuPa Hockey Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen kaudelle 2019-2020. Yhteistyösopimuksen kautta seurojen välistä yhteistyötä pyritään kehittämään ja samalla seurat pyrkivät luomaan Keski-Suomalaisille pelaajille entistä kokonaisvaltaisempaa pelaajapolkua kohti liigaa ja kansainvälisiä pelikenttiä.

Yhteistyösopimuksen myötä, JYP liigan sopimuspelaajista maalivahti Niko Parkkinen ja puolustaja Valtteri Kakkonen siirtyvät alustavasti koko kauden kestävällä lainalla KeuPan riveihin.

”JYPin ja KeuPan välinen yhteistyösopimus on tärkeä palanen JYPin ja koko Keski-Suomen pelaajapolussa ja sen jatkuvassa kehittämisessä. Yhteistyösopimuksen avulla haluamme varmistaa lupaaville nuorille pelaajillemme mahdollisuuden kehittyä harjoittelemalla laadukkaassa valmennuksessa sekä pelaamalla tasokkaita otteluita Suomen toiseksi korkeimmalla sarjatasolla” kommentoi JYP Jyväskylä Oy:n urheilutoimenjohtaja Mikko Viitanen.

”Yhteistyösopimus on iso voimavara molemmille seuroille ja tärkeä osa Keski-Suomalaista pelaajapolkua. Tavoitteena on kehittää nuoria pelaajia, tarjota laadukkaita pelejä, sekä mahdollistaa molempien joukkueiden hyvä urheilullinen menestys. JYPin kanssa yhteistyö on luonnollista, koska haluamme kehittää koko Keski-Suomen alueen jääkiekkoa ” yhteistyösopimusta kommentoi KeuPa Hockey Oy:n valmentaja ja pelaajakoordinaattori Tomas Westerlund.