Tallink Silja ja JYP yhteistyöhön

Tallink Silja laajentaa urheilukumppaniverkostoaan Keski-Suomeen ja aloittaa yhteistyön jääkiekkojoukkue JYPin kanssa.

  • JYP on Jyväskylän ylpeyden aihe ja koko Keski-Suomea yhdistävä joukkue. On kunnia ryhtyä tämän ammattitaitoisesti johdetun urheiluseuran kumppaniksi ja samalla laajentaa urheilukumppaniverkostoamme ensimmäistä kertaa Keski-Suomeen. Odotamme jo innolla alkavaa yhteistyötä ja uuden kauden alkua, Tallink Siljan kaupallinen johtaja Marco Palmu iloitsee.

Yhteistyö toteutetaan Silja Line –brändillä ja tuleva kausi päätetään yhteisellä faniristeilyllä Baltic Princessillä 16.5.2020.

  • Toivotamme kaikki JYPin kannattajat mukaan risteilemään, Palmu jatkaa.

Vuodesta 1985 Liigassa pelannut JYP on yksi Suomen menestyneimmistä jääkiekkojoukkueista. Se on voittanut kaksi suomenmestaruutta, European Trophyn vuonna 2013 ja Mestarien liigan vuonna 2018. Lisäksi JYP on kolminkertainen naisten suomenmestari.

– JYP on iloinen päästessään yhteistyöhön Tallink Siljan kanssa. Silja Line on tunnettu koko perheen laivana ja samalla matkalla haluaa myös JYP seilata. Kuukausittain järjestettävä Kuukauden pelaaja -äänestys tarjoaa molempien yritysten asiakkaille mahdollisuuden hienoon yllätyspalkintoon. JYPin toimitusjohtaja Risto Korpela toivottaa uudet ja vanhat kannattajat tervetulleiksi JYPin ja Tallink Siljan matkalle.