Taneli Maasalo aloittaa JYP Jyväskylä Oy:n asiakkuus -ja kehityspäällikkönä

Taneli Maasalo (31v.) aloittaa 1.10. JYPin asiakkuus -ja kehityspäällikkönä. Aiemmin hän on toiminut SM-liigajoukkue Rauman Lukon myyntipäällikkönä.
”Hienoa päästä takaisin Keski-Suomeen ja JYPiin, vaikka Keuruulta olenkin kotoisin, niin olo on kuin kotiin palaisi. JYPissä on menossa uusi kehitysvaihe, joten halusin ehdottomasti tarttua tähän haasteeseen ja tuoda oman osaamiseni pöytään. Vuodet KeuPassa ja Lukossa ovat antaneet erittäin monipuoliset valmiudet toimia tällä alalla.” kertoo Taneli.

Tätä ennen hänellä on ollut suuri rooli kasvattajaseurassaan KeuPassa jossa hän toimi kapteenina ja oli nostamassa joukkuetta pelaajavalmentajana Suomi-sarjasta Mestikseen keväällä 2014. Tämän jälkeen hän toimi KeuPassa myynti- ja markkinointipäällikkönä neljä vuotta. Vuosina 2016–2019 Maasalo vastasi joukkueen rakentamisesta ja toimi seuran pelaajakoordinaattorina. Tämän vuoden tammikuussa KeuPa jäädytti hänen pelinumeronsa 21 hallin kattoon.

Maasalo vietti suurimman osan pelaajaurastaan Mestiksessä D-Teamissa, SaPKossa ja Keupassa.
Mestikisessä D-Teamin riveissä Taneli saavutti Mestiksen hopeaa keväällä 2011.
Maasalo on edustanut JYPiä juniorisarjoissa ja voittanut A-nuorten SM-pronssia.
Kansainvälistä pelikokemusta Taneli on käynyt hakemassa Saksasta ja Japanista, kun hän pelasi kaudella 2016–2017 Lausitzer Füchsenissa ja 2017–2018 Nikkō Ice Bucksissa.

”On hienoa saada Taneli JYP-tiimiin, Taneli on tehnyt hyvää työtä Keski-Suomen jääkiekon kehittämisessä ja jääkiekkoliiketoiminta on Tanelille jo entuudestaan tuttua.”  kertoo JYPin toimitusjohtaja Risto Korpela.

 

JYPin myynnissä toimii vetäjänä Kalle Koskinen myyntitiimin päällikkö, myyntipäällikkö Mika Salo ja myyntineuvottelijana Timo Vuorinen.