A-Nuorilla kahden kotipelin viikko

JYP A-Nuoret palasivat perjantaina voittokantaan kotona, kun HPK kaatui jatkoajalla lukemin 3-2. Lauantaina lähdettiin Lahteen haastamaan sarjan kärkijoukkue Pelicans. Ottelun alussa ei oltu valmiita pelin vaateelle ja lahtelaiset veivät pelin alkua. Toisessa erässä nostettiin oman pelin tasoa ja kamppailtiin loppupeli tasaväkisesti. Pelicans vei kuitenkin ottelun nimiinsä lopputuloksella 6-3 vahvan ensimmäisen erän turvin. Viikonloppuna erityisen kovassa iskussa olivat puolustaja Kimi Kuusela ja hyökkääjä Joni Airo, jotka vastasivat viikonlopun viidestä maalista sekä olivat valmiita kamppailemaan pelien aluista lähtien.

Tulevalla viikolla pelataan kolme peliä, joista kaksi kotona. Keskiviikkona sarjan kärkijoukkueisiin lukeutuva Kärpät saapuu Jyväskylään. Ottelu alkaa klo 18.30 LähiTapiola Areenalla. Perjantaina pelataan back to back Oulussa. Lauantaina, viikon kolmas kamppailu, JYP-HIFK  kotona klo 15.30. ”Perusasioiden laadukas tekeminen mahdollistaa kamppailun voitoista tulevalla viikolla” -toteaa vastuuvalmentaja Jukka Ahvenjärvi.

A-nuorten runkosarjan otteluihin vapaa sisäänpääsy. Kioskipalvelut A-käytävällä.

Tervetuloa!