Julius Honka vahvistamaan JYPin takalinjoja

Julius Honka liittyy JYPin vahvuuteen ottelukohtaisella sopimuksella. Pelaajan tavoitteena on pelata tällä kaudella vielä NHL-sarjassa. Sopimus sisältää ulkomaanoption.

 

”Olemme todella tyytyväisiä, että saimme Juliuksen takaisin Jyväskylään. Saamme seuraamme todellisen jääkiekon huippuammattilaisen. Odotusarvot Juliusta kohtaan ovat todella korkealla hänen vahvan pelaajahistoriansa takia Halusimme ennen kaikkea tarjota Juliukselle paikan näyttää taitojansa, jotta hän pääsisi takaisin pelaamaan sitä sarjaa, jota hänen kuuluisi taitojensa puolesta pelata.  Molempien osapuolien tavoitteena on saada mies ripeästi takaisin NHL:ään täksi kaudeksi, jossa Juliuksen oikea taso on” kommentoi sopimusuutista urheilutoimenjohtaja Mikko Viitanen.

 

Julius Honka on paljasjalkainen Jyväskyläläinen, joka on alun perin Diskoksen kasvatti. Honka ehti edustaa JYPiä C-, B- ja A -junioreissa ennen siirtymistään Pohjois- Amerikkaan. Honka on edustanut Dallas Starsia 87 NHL ottelussa ja on myös edustanut Suomea kaksissa jääkiekon maailmanmestaruuskisoissa. Honka on Dallasin ykköskierroksen varaus vuodelta 2014.
Tuleva Julius Hongan ottelu on hänen ensimmäinen SM-Liigassa.