JYPille huippuvahvistus loppukaudeksi

Petrus Palmu siirtyy loppukaudeksi JYPin vahvuuteen. Palmu on NHL -seuran Vancouver Canucksin sopimuspelaaja ja hän siirtyy lainasopimuksella JYPin miehistöön loppukauden ajaksi.

”Petrus Palmu tuo ison annoksen taitoa, nopeutta ja urheilullisuutta joukkueeseen. Olemme todella tyytyväisiä, että Petruksen tasoinen pelaaja valitsi JYPin. Saamme Petruksesta monipuolisen hyökkääjän joukkueeseen ja tavoitteellisena urheilijana hän on myös loistava esimerkki meidän nuoremmille pelaajillemme” kommentoi Palmun sopimusta urheilutoimenjohtaja Mikko Viitanen.

Petrus Palmu on lähtöisin Joensuusta ja hän on edustanut ennen JYPiä liigassa Turun Palloseuraa kahden edellisen kauden aikana. Palmu on Vancouver Canucksin 6. kierroksen varaus vuodelta 2017. Palmu omistaa myös kolmelta kaudelta kokemusta Kanadan OHL -junioriliigasta.