Lauantain peliin perhecombo -lipputarjous! Kiirehdi, paikkoja rajoitetusti!

Viikon ainoa kotiottelu pelataan lauantain Kalpaa vastaan. Kuopiolaisten kaatoon tarvitaan koko JYP-perhettä ja siksi otteluun onkin tarjolla edullinen perhecombo-paketti.

Pakettiin kuuluu istumapaikkalippu ja pelieväät LähiTapiola Areenan kioskeilta. Pelieväät sisältää hodarin, poppari ja limun. Hintaa paketilla on 15 € / hlö. Tarjous on voimassa kun ostat vähintään kolme lippua ja  yksi asiakkaista on alle 12 v. lapsi.

Kätevästi ostat ja tulostat liput verkkokaupasta. Valitse oikea ottelua, klikkaa ”Valitse paikkasi itse”, valitse tumman harmaista paikoista itsellesi sopivat ( min. 3 paikkaa) ja muuta lippukohtaisesti alasveto -valikosta lipputyyppi perhecomboksi. Maksa liput ja tulosta. Lippuun tulostuu paikka ja pelieväspaketin tuotteet. Esitä lippu ottelussa kioskilla ja saat pelieväät.

Perhecombon ja muut liput voit ostaa myös kävelykadun JYP-kioskilta tai muista ennakkomyyntipisteistä ( CM Keljo, Prisma Seppä ja R-kioskit).