Valtra tukee keskisuomalaista juniorijääkiekkoilua tarjoamalla ottelulippuja!

JYPin pääyhteistyökumppani Valtra haluaa tukea yhdessä JYPin kanssa keskisuomalaista juniorijääkiekkoa tarjoamalla 500 ottelulippua JYPin kotiotteluihin.

Jääkiekko-ottelu on aina elämys, joka jää mieleen. Moni huippukiekkoilija muistaa ja muistelee edelleen lapsena koettuja hetkiä jäähallilla. Oman suosikkipelaajan näkeminen, ottelumakkara tai tunnelma ei unohdu koskaan. Ja niistä hetkistä on moni kiekkoilija ponnistanut kohti kirkkaita valoja. Valtra haluaa mahdollistaa junioreille elämyksiä.

Juniorijoukkueet; katsokaa listasta sopiva ottelu, laittakaa viestiä ja varatkaa liput ja tehkää yhteinen pelimatka! Jotta mahdollisimman moni joukkue pääsee mukaan, on lippumäärä n. 50 lippua / joukkue.

Lippuja on mahdollista saada seuraaviin otteluihin:

ke 13.11. klo 18.30 JYP-Lukko

la 7.12. klo 17.00 JYP-Sport

ke 11.12. klo 18.30 JYP- Jukurit

la 4.1. klo 17.00 JYP- Pelicans

ke 15.1. klo 18.30 JYP-KooKoo

la 15.2. klo 17.00 JYP-Ilves

 

Liput jaetaan varausjärjestyksessä. Laittakaa viestiä jypliiga@jypliiga.fi , kertokaa mistä olette ja mitä joukkuetta edustatte, sekä toivomanne lippumäärä. Liput ovat seisomapaikoille. Otamme teihin yhteyttä ja vahvistamme lippuvarauksenne.