A-Nuorten viikkokatsaus

Menneellä viikolla pelattiin vain yksi peli harjoitushallissa perjantaina. Vastaan asettui Tappara, joka oli edellä kahden pisteen päässä sarjataulukossa. Ensimmäiseen erään ei saatu omaa peliä käyntiin ja tamperelaiset karkasivat 3 maalin etumatkalle. Toisessa erässä hypättiin peliin mukaan ja kavennettiin tilanteeksi 2-3. Hetkeä myöhemmin tasoitusmaali oli hyvin lähellä, kun illan tehokkaimman kentällisen laituri Aki Tikkanen ampui rankkarin ylärimaan. Erän loppuun Tappara lisäsi johtoaan taas maalilla. Kolmannessa erässä tehokentällisen sentteri Santeri Venäläinen ja toinen laituri Kristian Mäkinen onnistuivat maalinteossa ja kilistelivät lisäksi maalirautoja pariin otteeseen. Kuitenkin myös Tappara teki 2 maalia kolmanteen erään ja loppulukemiksi jäi 4-6.

Seuraavan kerran A-Nuoret pelaavat LähiTapiola Areenalla pe 15.11. jolloin vastassa on Porin Ässät. Ottelu alkaa klo 18.30. Otteluun on vapaa sisäänpääsy, kioskipalvelut A-käytävällä. Tervetuloa!