Mestistä Jyväskylässä 13.12.

KeuPa HT – Ketterä LähiTapiola Areenalla

 

JYPin yhteistyöseura KeuPa HT järjestää Mestis-ottelun LähiTapiola Areenalla 13.12.2019 klo 18.30, kun vastaan asettuu viime kevään finaalivastustaja Imatran Ketterä. Hyvin kautensa aloittaneet joukkueet tulevat tarjoamaan varmasti mielenkiintoisen Mestis-ottelun. KeuPa HT:n paidassa tullaan näkemään myös JYPin sopimuspelaajista lainalla olevat puolustaja Valtteri Kakkonen sekä maalivahti Niko Parkkinen.

Päivän aikana järjestetään myös perinteinen Tarinan Voima -yritysseminaari. Seminaarissa pääpuhujina tänä vuonna ovat olympiavoittaja ja Kuortaneen Urheiluopiston rehtori Tapio Korjus sekä pitkäaikainen Keski-Suomen kauppakamarin ex-toimitusjohtaja, nykyinen Finn-Savotta Oy:n hallituksen puheenjohtaja Uljas Valkeinen.

Lisätietoja tapahtumasta -> keupaht.fi