A-Nuorten viikkokatsaus 11.12.

Kolmen pelin viikolta kolme pistettä. Keskiviikon peli KalPaa vastaan oli vaikea ja etenkin ensimmäinen erä jäi piippuun. Puolustuspeli oli hyvää, mutta maalipaikkojen luomisessa oli haasteita. Peliä edettiin tasaiseen tahtiin, mutta kolmannen erän lopussa kuopiolaiset johtivat peliä 3-2. Tasoitusmaali iskettiin 6 sekuntia ennen varsinaisen peliajan loppua Kristian Kujalan toimesta. Ratkaisu venyi rankkareille asti, jotka KalPa vei nimiinsä.

Itsenäisyyspäivänä matkattiin Tapparan vieraaksi. Peli aloitettiin toteuttamalla vahvaa puolustuspeliä ja omat maalipaikat käytettiin tehokkaasti. Toisen erän toisen ylivoimaosuman jälkeen taululla oli jo 0-3 lukemat. Tämän jälkeen puolustuspeliote herpaantui ja Tappara tasoitti pelin erän loppuun mennessä. Kolmannessa erässä kotijoukkue jatkoi vahvaa hyökkäyspelaamistaan ja löi loppulukemiksi 6-3.

Lauantaina viikon ainoassa kotipelissä kohdattiin Lukko. Peli aloitettiin jälleen erinomaisesti ja toisen erän alussa johtolukemat olivat jo 4-1. Surkea toinen erä päättyi kuitenkin lukemiin 4-5 ja kolmanteen erään lähdettiin takaa-ajoasetelmista. Tasoitus saatiin aikaan ylivoimalla pelin viimeminuuteilla, kun Tommi Niskanen ampui päivän toisen ylivoimaosumansa. Ekstrapisteen joukkueelle taisteli Jasper Rantanen jatkoajalla.

Tällä viikolla pelataan alkusarjan viimeiset 3 ottelua. Keskiviikkona SaiPa Lappeenrannassa, perjantaina TPS LähiTapiola Areenalla klo 13.30 ja lauantaina Ässät Porissa.