A-Nuorten viikkokatsaus 3.12.

Viikonlopun kotipeleistä täydet kuusi pistettä!

Perjantain peli SaiPaa vastaan aloitettiin hyökkäyspelillisesti vahvasti ja ensimmäiseen erään saatiin 3 maalia vierailijoiden onnistuessa vain kerran. Toisessa erässä oli jälleen haasteita puolustuspelaamisessa ja SaiPa pääsi tasoittamaan pelin 3-3. Toisen erän jälkimäiselle kympille otettiin peliä haltuun ja iskettiin jälleen kolme maalia. Myös kolmannessa erässä pussitettiin kiekkoa vierailijoiden häkkiin kolmesti ja näin ollen loppulukemiksi 9-4. Maalintekijöitä (8 pelaajaa) löytyi laajalta rintamalta, ainoana 2-maalin miehenä Oscar Lemström.

Lauantain peli TuToa vastaan ei ollut samanlaista ilotulitusta, vaikka ensimmäisen maalin sivalsi Jere Vertanen jo 4 minuutin pelin jälkeen. Seuraava maali nähtiinkin vasta pelin loppupuolella, kun viimeaikoina tehonsa löytänyt ylivoima löi voittolukemiksi 2-0. Puolustaminen oli vahvaa ja viimeisenä lukkona tolppien välissä Juho Helander kauden toisella nollapelillään.

Seuraavien 2 viikon aikana pelataan kuusi ottelua ja ratkotaan alkusarjan sijoitus. Näistä kuudesta pelistä kaksi pelataan kotona, kun lauantaina 7 .12. kohdataan Lukko klo 13.00 ja viikkoa myöhemmin perjantaina  13.12. TPS klo 13.30 Lähi-Tapiola-Areenalla.