Antti Kalapudas loppukaudeksi JYPin riveihin

JYP on vahvistanut hyökkäysosastoaan hankkimalla Antti Kalapudaksen loppukaudeksi riveihinsä. Kalapudas siirtyy JYPin vahvuuteen välittömästi.

”Antti Kalapudaksen loppukauden sopimuksen myötä saamme vahvistettua joukkueen keskikaistaa ja samalla saamme yhden liigan viime kauden parhaista kotimaisista keskushyökkääjistä joukkueeseemme. Kalapudas tuo ison annoksen kiekollista taitoa ja hyökkäyspään luovuutta joukkueeseen. Kalapudaksen urakehitys on ollut erittäin nousujohtoinen edellisinä kausina ja uskomme hänen nousevan takaisin viime kauden tasollensa kevätkauden aikana” kommentoi siirtouutista urheilutoimenjohtaja Mikko Viitanen.

Oulaisissa syntynyt 23 vuotias Kalapudas pelasi nuoruusvuotensa Kärppien organisaatiossa, jossa hän pelasi myös ensimmäiset liigaottelunsa kaudella 2015-2016. Vasemmalta puolelta ampuva kiekollinen sentteri on edustanut Vaasan Sporttia kaudesta 2017-2018 lähtien. Viime kaudella Kalapudas saalisti kotkapaidoissa kunnioitettavat 46 tehopistettä 56 ottelussa, nousten samalla maajoukkueen edustustehtäviin EHT-turneelle. Kalapudas on vuoden 2016 U20 maailmanmestaruusjoukkueen jäsen.

 

Kalapudas kantaa JYPissä numeroa 21 keskiviikkona, kun JYP kohtaa kotiottelussaan Mikkelin Jukurit. Ottelu alkaa klo 18.30.