Mestiksen tehomiehet paikkaamaan JYPin maajoukkuemiehiä

JYP Jyväskylä Oy:n Mestiksen yhteistyöseura KeuPa HT:n tämän kauden tehomiehet Janne Kumpulainen ja Janne Kettunen vahvistavat JYPin hyökkäysosastoa tämän viikon Jukurit- ja TPS -otteluissa, alkukaudella loistavia otteita esittäneiden Julius Nättisen, Petrus Palmun ja Miska Siikosen ollessa maajoukkueen edustustehtävissä.

”Kumpulaisen ja Kettusen viikon lainapestit ovat meille tämän viikon otteluihin äärimmäisen iso apu ja myös osoitus erinomaisesti toimivasta yhteistyöstä KeuPa HT:n kanssa. Uskon molempien pelaajien aiemmasta liigakokemuksesta olevan hyötyä heidän sopeutumisessaan takaisin liigan pelitempoon. Kumpulainen ja Kettunen ovat molemmat olleet tällä kaudella Mestiksen kärkihyökkääjiä ja uskon heidän pystyvän voittavaan peliin myös liigatasolla” kommentoi urheilutoimenjohtaja Mikko Viitanen uutista.

JYPin junioripolun läpikäynyt Janne Kumpulainen on tällä kaudella tehoillut KeuPan riveissä 21 ottelussa laitahyökkääjän tontilta 4+21=25 tehot. Vasemmalta ampuva ja erittäin sulavaliikkeinen Kumpulainen on edustanut liigassa aiemmin Mikkelin Jukureita 46 ottelun verran kausilla 2016-2018.

Lappeenrannan ja SaiPan kasvatti Janne Kettunen on tällä kaudella ollut oivassa vireessä KeuPan alkukauden otteluissa saalistaen 13+11=24 tehopistettä. Vasemmalta ampuva ja keskushyökkääjänä sekä laitahyökkääjänä viihtyvä Kettunen ehti edustaa kasvattiseuraansa SaiPaa liigassa 30 ottelussa kausina 2015-2018.

 

JYP kohtaa keskiviikon kotipelissä Mikkelin Jukurit ja perjantaina joukkue matkustaa Turkuun TPS:n vieraaksi.