JYP-Ässät: historian ensimmäinen Liikuntapääkaupunki Jyväskylä -ottelu

JYP järjestää historian ensimmäisen Liikuntapääkaupunki Jyväskylä -ottelun keskiviikkona 26.2.2020 Ässiä vastaan. Ottelutapahtumasta tekee merkityksellisen se, että useat JYPin yhteistyökumppanit mahdollistavat kaikille maksuttoman pääsyn Liiga-otteluun. Tavoitteena on innostaa niin uusia kuin vanhojakin JYP-faneja halliin, saada halli täyteen katsojia sekä lisätä yhteisöllisyyttä. Ovet avataan jo klo 17:00 ja peli alkaa klo 18:30.

– Olemme merkittävä toimija Liikuntapääkaupunki Jyväskylässä, joten on todella hienoa, että saamme järjestää tällaisen ottelutapahtuman. Kiitos kuuluu yhteistyökumppaneillemme, jotka tarjoavat tämän ottelun. Mukaan lähteneet yritykset ovat mukana merkittävässä yhteiskuntavastuullisessa teossa mahdollistamassa ainutlaatuista ja historiallista ottelutapahtumaa. Yritykset saavat ottelukohtaista näkyvyyttä JYP-kanavissa ennen ottelua ja ottelun aikana, kommentoi JYPin asiakkuus- ja kehityspäällikkö Taneli Maasalo.

Peliin on ilmainen sisäänpääsy, mutta jokainen tulija tarvitsee ottelulipun. Osa lipuista jaetaan yhteistyössä Jyväskylän kaupungin ja Jyväskylän seurakunnan kanssa kohdennetusti lapsille, nuorille, aikuisille ja perheille. LähiTapiola Areenan lipunmyynnistä on mahdollisuus saada lippuja ennen ottelua klo 17 alkaen niin kauan kuin lippuja riittää. Ennakkoon lippuja (100 kpl) saa vain ottelupäivänä kävelykadun JYP-kioskilta klo 15 eteenpäin. Kausikortit toimivat ottelussa normaalisti.

– Toivomme, että halli tulee täyteen eikä paikkoja jää käyttämättä, ja voimme yhdessä nauttia LähiTapiola Areenan hurmoksesta kevään ratkaisupelien lähestyessä, Maasalo päättää.

 

Yhteistyökumppanit Liikuntapääkaupunki Jyväskylä -ottelussa