Tupsukorvien metsästykseen – ”Ilves on kuuma joukkue”

JYP laittaa kuluvan liigaviikon pakettiin lauantaina kotijäällä, jossa vieraaksi asettuu Tampereen Ilves.

– Lauantai-ilta ja kotipeli. Haluamme totta kai laittaa parasta pöytään, aivan kuten jokaisessa pelissä, JYP-luotsi Pekka Tirkkonen tunnelmoi.

– Ilves on yksi sarjan kärkijoukkueista ja perinteikäs vastustaja, joka varmasti sytyttää joukkueen ja yleisön, Tirkkonen jatkaa.

JYP käynnisti kuluvan viikon Jukurit-voitolla (2-1), joka sai jatkoa perjantaina Kuopiossa. KalPaa vastaan pelattu kauden kuudes paikallisvääntö kirjattiin JYPille murskaavin 5-0-lukemin. Hurrikaanipoppoon tahtipuikkoa ottelussa heilutti neljän tehopisteen (2+2) iltaa viettänyt Jarkko Immonen

JYP-ikoni Juha-Pekka Hytösellä on lauantaina syytä juhlaan (Kuva: Jiri Halttunen).

”Kiekollista taitoa leveällä arsenaalilla”

Ilves majailee parhaillaan sarjassa kolmannella sijalla, johon se nousi kukistettuaan perjantain kierroksella Kouvolan KooKoon 2-1-lukemin. Viikko tosin käynnistyi tupsukorvien osalta tappiolla, kun Helsingin IFK oli keskiviikkona kotonaan parempi maalein 4-0.

– Ilves on kuuma joukkue, joka on pelannut tosi hyvän kauden. Heillä taitaa tällä hetkellä olla kaikki pelaajat myös terveinä, joten joukkue on varmasti täydessä iskussa, Pekka Tirkkonen toteaa.

– Vastustaja hyökkää viisikkona hyvin. Ilveksellä on hyviä ja taitavia hyökkääjiä, mutta myös peräpäästä löytyy tulivoimaa. He ovat olleet hyvä ylivoimajoukkue ja kiekollista taitoa löytyy aika leveällä arsenaalilla, hurrikaanikäskijä taustoittaa.

JYP on juhlinut tällä kaudella kolmesti Ilveksen kustannuksella (Kuva: Kimmo Metsälä / Liiga).

Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella kolmesti aiemmin ja jokaisella kerralla JYP on vienyt pidemmän korren (6-4, 3-1, 6-5). Aika näyttää juhlistaako JYP Juha-Pekka Hytösen liigauran 800. peliään viikon kolmannella voitolla, vai onnistuuko Ilves saalistamaan tililleen kauden ensimmäisen päänahan jyväskyläläisvastustajastaan. 

Hall of Fame -ottelu JYP-Ilves lauantaina 15. helmikuuta LähiTapiola Areenalla alkaen kello 17. Tervetuloa juhlistamaan Juha-Pekka Hytösen 800. liigapeliä ja kannustamaan JYP voittoon! 

 

Antti Hokkanen
Osta lippusi peliin tästä!