Liigan pudotuspelit pelataan sittenkin – JYPiä edustaa Harri Pesonen!

Telia ja Liiga polkaisevat käyntiin ePlayoffsit – Liiga-kevään viihteellinen
loppuhuipennus pelataan virtuaalisesti huhtikuussa.

Liiga ja Telia tuovat virtuaalista jääkiekkoviihdettä Liiga-faneille huhtikuun ajaksi, kun Liigan pudotuspelit eli playoffsit mitellään NHL 20 -konsolipelillä. Liiga-kauden pelaamatta jääneitä playoffseja on kutsuttu pelaamaan joukko NHL 20 -pelaamista harrastavia suomalaisia jääkiekkoilijoita sekä joukkueiden kannattajia.

 

Liiga lähtee nyt ensikertaa mukaan urheilupelaamisen maailmaan liittyvään kokeiluun.

Liiga-seurat ovat nimenneet kukin oman edustuspelaajansa viihteelliseen loppumittelöön. Mukana pelaamassa nähdään niin ammattikiekkoilijoita kuin seuran kannattajiakin. Kaikkia pelaajia yhdistää NHL 20 -pelikokemus sekä rakkaus omaa edustusseuraa kohtaan.

JYPiä edustavan MM-kultaleijona ja SM-kultamitalisti Harri Pesosen lisäksi mukana ovat muun muassa rapakon takana AHL-liigassa kiekkoilevat Joni Tuulola (HPK) ja Joona Luoto (Tappara). Muilla toimialoilla ansioituneita ePlayoffs-pelaajia ovat huippukokki Teemu Laurell (Lukko) ja muusikko-näyttelijä Sami Hintsanen (Ilves).
ePlayoffsit aloitetaan suoraan Liigan runkosarjasijoitusten perusteella. Mukana ovat kaikki 10 playoffseihin selviytynyttä joukkuetta. Ottelut pelataan NHL 20 -pelillä ja ottelusarjat ratkotaan paras kolmesta – menetelmällä. Pelimuotona toimii 1 vs. 1.

 

Lähetykset Telia TV:ssä, mtv-palvelussa ja C Morella.

Pelaajat mittelevät kotoaan käsin ja pelit koostetaan ottelulähetyksiksi, joita voi seurata mtv-palvelussa, C Morella ja Telia TV:n extra-kanavalla keskiviikkoisin ja lauantaisin 8. huhtikuuta alkaen. Noin kahden tunnin mittaiset, selostetut ottelulähetykset alkavat klo 18. Virtuaalisessa ePlayoffs-studiossa häärivät Telian Liiga-lähetyksistä tutut kasvot Suvi Puukangas ja Ari Vallin. Vauhdikkaalla selostustyylillään väriä lähetyksiin tuo Jani Alkio.

Finaalilähetys nähdään 25. huhtikuuta ja on kokonaisuutena katsottavissa edellä mainittujen kanavien lisäksi MTV:n Sub-kanavalla kello 16.

Lue lisää Liigan sivulta

ePlayoffsit näytetään Telia Esports Seriesin toimesta.
ePlayoffsien pääkumppanina toimii OnePlus.