Kiekkoviikonloppu LähiTapiola Areenalla

LähiTapiola areenalla tarjolla todellinen kiekkoviikonloppu, kun JYP pelaa harjoituskauden ensimmäisen virallisen kotiottelunsa perjantaina 18.9. klo 18:30 Vaasan Sportia vastaan. Lauantaina 19.9. klo 17:00 historiallisessa Keski-Suomen derbyssä vastaan asettuu KeuPa HT. Alla tietoa otteluiden lipunmyynnistä ja muista ohjeista.

JYP – Sport -otteluun kaikki liput 10 euroa, kausikorteilla ilmainen sisäänpääsy. Liput otteluun myynnissä vain ennakkoon tästä.
Ottelun liput ovat numeroimattomia paikkoja, joten katsoja voi itse valita ennen Areenalle tuloa missä katsomolohkossa ottelun katsoo, sisäänkäynti määräytyy myös lohkon mukaan.

JYP – KeuPa HT hyväntekeväisyysotteluun liput 20 euroa tai VIP-lippu 50 euroa. Lipputuotot menevät JYP Jyväskylä Oy:lle, KeuPa Hockey Oy:lle sekä JYPin ja KeuPa HT:n juniorikiekkoilun tukemiseen. Tämä ottelutapahtuma ei sisälly kauden 2020–2021 kausikortteihin. Liput otteluun myynnissä ennakkoon tästä.

Otteluun voit ostaa lippuja myös klo 16:00 alkaen LähiTapiola Areenan A1 kulmauksen lipunmyyntipisteeltä. Samalla pisteellä noudettavissa VIP-lippuihin sisältyvät uniikit JYP – KeuPa HT t-paidat. Ottelun liput ovat numeroimattomia paikkoja, joten katsoja voi itse valita ennen Areenalle tuloa missä katsomolohkossa ottelun katsoo, sisäänkäynti määräytyy myös lohkon mukaan.

Lue lisää LähiTapiola Areenan turvallisuusohjeista ja katsomolohkojaosta tästä.

HUOM! Suosittelemme vahvasti kasvosuojaimen käyttöä ottelutapahtumissamme. JYP-kasvosuojaimia on myynnissä Areenan kaikissa lohkoissa myyntipisteillä. Voit tuoda myös oman kasvosuojaimen otteluun.