Liigakauden aloitus lähestyy – liput myyntiin tänään klo 12.00

JYP avaa Liigakauden LähiTapiola Areenalla perjantaina 2.10. klo 18.30 todellisella kiekkoherkulla kun vastaan tulee Helsingin IFK. Lipunmyynti otteluun alkaa tänään keskiviikkona klo 12.00 osoitteessa www.lippu.fi ja ennakkomyyntipisteissä (kävelykadun JYP-kioski, Prisma Seppä, Citymarket Keljo ja R-kioskit). Kävelykadun JYP-kioski on avoinna arkisin klo 11-17 ja pelilauantaisin klo 11-16. Lippuja on mahdollista ostaa ennakkoon aina viiteen seuraavaan kotiotteluun.

 

Yleisökapasiteetti lokakuun otteluissa

 

JYP noudattaa terveysviranomaisten sekä aluehallintoviraston ohjeistuksia ottelutapahtuman järjestämiseen liittyen. Ohjeistusten mukaisesti 2.10. pelattava JYP – HIFK -ottelu pelataan rajoitetulla yleisömäärällä. Päivitämme ohjeistuksia tarvittaessa, ja kerromme mahdollisista muutoksista mm. nettisivuillamme ja sosiaalisen median kanavissamme. JYPin turvallisuusohjeet lokakuun ottelutapahtumissa näet tästä.