Vehviläinen lainasopimuksella JYPin vahvuuteen

Maalivahti Veini Vehviläinen siirtyy NHL seura Columbus Blue Jacketsin organisaatiosta toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella JYPin hurrikaanipaitaan. Blue Jacketsilla on oikeus kutsua Vehviläinen takaisin riveihinsä kauden aikana.

Palokan Kiekossa ensimmäiset torjunnat ottaneen ja JYPin pelaajapolun läpikäynyt Vehviläinen siirtyi Pohjois-Amerikan kaukaloihin ja Columbuksen organisaatioon kaudeksi 2019-2020 Oulun Kärpistä. Vehviläinen on kolunnut urallaan Suomen ikäkausi- ja miesten maajoukkueet ja palkintokaapista löytyykin maailmanmestaruudet U20 ja miesten tasoilla. Vehviläinen on valittu myös mm. kaksi kertaa Liigan parhaaksi maalivahdiksi ja hänellä oli merkittävä rooli Oulun Kärppien vuoden 2018 Suomen mestaruuden voittaneessa joukkueessa.

”Vehviläisen lainasopimus on selkeä vahvistus liigajoukkueemme maalivahtiosastolle ja myös merkittävä asia koko jyväskyläläiselle kiekkoyhteisölle. Halusimme tarjota omalle kasvatillemme mahdollisuuden harjoittaa ammattiaan, sekä valmistautua mahdollisimman hyvin tulevaan kauteensa Pohjois-Amerikassa. Vehviläisestä saamme kansainvälisen huipputason maalivahdin kaukaloon, sekä tavoitteellisen urheilijan pukukoppiin”, kommentoi Vehviläisen sopimusuutista JYPin urheilutoimenjohtaja Mikko Viitanen

 

JYPin harjoituspelit jatkuvat tulevana perjantaina, kun JYP kohtaa kotikaukalossaan edellisen kauden sensaatiojoukkueen Kouvolan KooKoon. Ottelu alkaa LähiTapiola Areenalla klo.18.30.