JYP-Kärpät 23.10. ottelu siirtyy

Kärppien Liiga-joukkueen jäsenellä on todettu koronavirustartunta. Koko joukkue on asetettu karanteeniin 24.10. asti. Tästä johtuen perjantaille pelattavaksi merkitty JYP-Kärpät ottelu siirtyy pelattavaksi myöhempänä ajankohtana.

Kärppien Liiga-joukkueen sairastunut jäsen on ollut sivussa joukkueen toiminnasta 14.10. lähtien flunssaoireiden vuoksi. Koronavirustestin tulos valmistui perjantai-iltana. Sairastunut henkilö on lieväoireinen ja kotihoidossa.
Kärpillä olisi ollut tulevalla viikolla yhteensä kolme ottelua nämä kaikki siirtyy pelattavaksi myöhempänä ajankohtana  Kärpät-TPS  17.10., Kärpät-HPK 20.10., JYP-Kärpät 23.10.

Liiga ja seura ilmoittavat siirtyneen ottelun uuden ottelupäivän myöhemmin.

Kausikortit ja otteluun ostetut irtoliput käyvät siirrettyyn otteluun automaattisesti.