Konnekuljetuksen otteluennakko: ”Tilanteet pelattava paremmin loppuun” 

 

Otteluennakon tarjoaa Konnekuljetus.

JYPin avausviikonloppu liigakiekon parissa saa jatkoa lauantaina vieraskaukalossa, kun Mikkelissä vastaan luistelee Jukurit. Jos viime kauden kohtaamisissa nähty trendi saa jatkoa, niin luvassa on tasainen vääntö sarjapisteistä. 

– Joukkueiden keskinäiset väännöt vuosien varrella ovat yleensä aina olleet tiukkoja, joten ilman muuta odotettavissa on jälleen tasaista taistelua pisteistä, JYPin pääkäskijä Pekka Tirkkonen ennakoi ennen illan Jukurit-taistoa.

JYP avasi liigakauden perjantaina kotiottelulla, jossa vastassa ollut Helsingin IFK oli lopulta etevämpi 2-5-lukemin. Mollivoittoisissa tunnelmissa päättyneessä kohtaamisessa hurrikaaniosumista vastasivat Patrik Puistola ja Anttoni Honka. 

– Joukkueena meidän täytyy pystyä parantamaan omaa kamppailua ja taistelua. Tilanteet on pelattava paremmin loppuun ja jämäkkyyttä on saatava lisää, hurrikaaniluotsi korostaa.

JYPin pääkäskijä Pekka Tirkkonen (oik.) painottaa kamppailun ja taistelun tärkeyttä (Kuva: Jiri Halttunen).

Sarja-avauksessa JYP ei saanut peliään kulkemaan oikein missään vaiheessa, mutta heti lauantaina tähän avautuu uusi mahdollisuus. 

– Pelipalaverissa joukkueen kanssa käydään läpi mihin vastustajassa pitää kiinnittää huomiota ja missä asioissa meidän tulee olla hyviä. Jokainen pelaaja valmistautuu henkilökohtaisesti siihen, että on valmis kilpailemaan.

”Jukurit pitää sisällään vikkeliä ja taitavia hyökkääjiä”

Jukurit starttasi tähän liigakauteen perjantaina Kuopiossa, jossa vastassa ollut KalPa oli parempi maalein 2-1. Mikkeliläisjoukkueen kauden avausmaali kirjattiin Kristian Afanasyeville. Harjoituskaudella Jukurit kiekkoili kaikkiaan kuusi vääntöä, joista joukkue vei nimiinsä kaksi koitosta. 

– Jukurit on perinteisesti ollut hyvin luisteleva joukkue, joka pitää sisällään vikkeliä ja taitavia pelaajia. Nuoria, nälkäisiä ja eteenpäin pyrkiviä kiekkoilijoita heiltä taitaa tälläkin kaudella joukkueesta löytyä, Pekka Tirkkonen taustoittaa.

JYP-kippari Jani Tuppurainen johdattaa joukkueensa lauantaina liigakauden ensimmäiselle vieraspelireissulle (Kuva: Liiga).

Lauantain koitos on samalla Jukureille tämän kauden ensimmäinen kotikamppailu, mikä varmasti osaltaan tuo oman lisämausteensa joukkueiden kauden ensimmäiselle yhteenotolle.

– Kotijoukkue tulee varmasti energiaa ja virtaa täynnä otteluun, JYP-käskijä uskoo.

Jukurit-JYP lauantaina 3. lokakuuta Mikkelin Ikioma Areenalla alkaen kello 17. 

  

Antti Hokkanen