Liigan ja Telian organisoima eLiiga käynnistyy sunnuntaina – JYP tulessa keskiviikkona 4.11.

Sunnuntaina 1.11. käynnistyy historiallinen ensimmäinen eLiiga-kausi, kun kello 18 alkavassa lähetyksessä virtuaalijäällä nähdään HIFK, Tappara sekä Jukurit. JYPin osalta kausi käynnistyy keskiviikkona 4.11. kun vastaan asettuu Ilves, Sport ja Kärpät.

Historiallinen ensimmäinen eLiiga-kausi pelataan kaikkien viidentoista Liigaseuran voimin. Liigaseuroja edustaa kokeneet EA Sports NHL-pelisarjan kilpapelaajat, joita jokainen seura on pestannut riveihinsä kaksi. eLiigan pelit pelataan NHL 21 -konsolipelillä.

Huipputason e-jääkiekkoa voi seurata MTV.fi:stä, C Moren suoratoistopalvelusta tai Telia TV:stä sunnuntaisin klo 18 alkaen. Kausi päättyy 13.12. pelattavaan finaaliotteluun. Finaalilähetys näytetään myös Subilta klo 14 alkaen.

eLiigan runkosarja pelataan kaksinkertaisena sarjana, joka tarkoittaa jokaisen vastustajan kohtaamista kahdesti. Suoraan pudotuspeleihin pääsevät runkosarjan kuusi parasta seuraa, ja sijoille 7–10 sijoittuneet seurat karsivat kahdesta viimeisestä pudotuspelipaikasta. Pudotuspelit pelataan paras kolmesta-sarjoina, kun taas finaalit pelataan paras viidestä-sarjana. Palkintopotissa eLiigan ensimmäisellä kaudella on huikeat 10 000 euroa.

JYPiä eLiigassa edustaa Antti ” tbnantti” Kuittinen sekä Oskari ”Sibelius” Grönroos. Molemmat pelaajat kuuluvat luonnollisesti myös JYP Jyväskylän omaan e-urheilujoukkueeseen, joka pelaa EA Sports NHL -pelisarjassa turnauksia EASHL-pelimuodossa.

Mikäli yritystäsi kiinnostaa uusi aluevaltaus e-urheilun parissa, otathan yhteyttä Taneli Maasaloon, taneli.maasalo@jypliiga.fi, 044 4918112.

JYP Jyväskylän peleissä mukana: