Maajoukkuemiesten korvaajina kokeneita kehäkettuja ja nuorta voimaa

JYP Jyväskylä Oy on lainannut Mestis yhteistyöseura KeuPa HT:lta hyökkääjät Joonas Larinmaan, Janne Kumpulaisen, sekä Jani Siekkisen tulevan keskiviikon Porin vierasottelua varten. Samalla seura on nostanut liigajoukkueen mukaan KeuPa HT:ssa lainalla pelanneen oman kasvatin Kimi Kuuselan puolustukseen, sekä JYPin U20 joukkueesta keskushyökkääjä Santeri Koskelan. Pelaajat korvaavat JYPistä A-maajoukkueeseen ja U20 maajoukkueeseen valittujen pelaajia pelaajien karanteenijakson aikana. JYPin urheilutoimenjohtaja Mikko Viitanen avaa siirtojen taustoja:

  • Liigajoukkueiden, sekä seuramme omat karanteenisäännöt eivät mahdollista maajoukkueeseen valittujen pelaajien peluuttamista vielä vieraspelireissulla Porin Ässiä vastaan. Olemme koko kauden ajan pyrkineet pitämään korona viruksen pois liigajoukkueen pukukopista tiukoilla karanteenitoimilla, emmekä halua ottaa mitään ylimääräisiä riskejä yhden ottelun takia. Keuruun kolmikosta saamme joukkueeseen vauhtia sekä taitoa ja uskon kokeneiden pelureiden sopeutuvan liigatempoon vaivattomasti. Kimi Kuusela on pelannut vahvoja pelejä Mestiksessä ja hänen kehityssuuntansa on vahvasti ylöspäin. Santeri Koskela on ottanut isoja kehitysloikkia viimeisen kahden kauden aikana ja mielenkiitoista nähdä hänen otteitaan liigatasolla.

 

Lainapelaajilla täydennetty JYP kohtaa vierasottelussa Porin Ässät keskiviikkona 11.11. klo.18.30.