Julkaise oma Gatorade-hetkesi!

JYPin pelaajat käyttävät säännöllisesti Gatoradea nesteytykseen niin urheilusuorituksen aikana kuin sen jälkeen. JYP järjestää yhteistyössä Gatoraden kanssa kilpailun Instagramissa.

 

Kerro meille kuinka sinä käytät Gatoradea ja voit voittaa itsellesi 24 pulloa Gatoradea.

Jaa kuva tai video, merkitse julkaisuun @jypjyvaskyla ja #GatoradeSuomi ja olet mukana kisassa. Parhaat julkaisut palkitaan.

JYP x Gatorade -kilpailun säännöt

  1. Kilpailuaika 17.12.–27.12. Kilpailun järjestää JYP Jyväskylä Oy kaupallisessa yhteistyössä Oy Hartwall Ab kanssa. JYP Jyväskylä Oy on kilpailun toteuttaja. Kilpailun brändinä toimii Gatorade. Kilpailun tarkoituksena on, että JYPin virallisen Instagram-tilin seuraajat julkaisevat itse ottaman kuvan tai videon, joka tuo julki heidän oman Gatorade -hetkensä. Merkkaamalla julkaisuun @jypjyvaskyla JYP uudelleen jakaa omaan Instagram-story-osioon seuraajien julkaisemat kuvat ja videot. Hashtagin #GatoradeSuomi alla julkaistuilla kuvilla ja videoilla seuraaja osallistuu kilpailuun, jossa on mahdollisuus Gatorade-tuotepalkintopaketti. Kilpailua mainostetaan myös JYPin Facebook -sivuilla, mutta itse kilpailuun voi osallistua vain Instagramissa.
  2. JYP Jyväskylä Oy julkaisee 17.12.2020 oman videonsa JYPin Instagram- ja Facebook -feedin ja kirjoittaa saatteeksi kilpailun idean ja säännöt.
  3. Kaksi parasta kuvaa tai videota palkitaan Gatorade-juomapullo-paketilla (2×12 pulloa)
  4. Kilpailuun voivat osallistua kaikki JYPin Instagram-seuraajat.
  5. Kilpailu päättyy 27.12. ja voittajat julkaistaan 28.12.2020 JYPin Instagram Story -osiossa ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti heidän hallitseman Instagram-tilin viestiosiossa. JYP Jyväskylä Oy lähettää tuotteet voittajille.
  6. JYP Jyväskylä Oy ei luovuta Instagramissa henkilökohtaisesti pyydettyjä henkilötietoja tuotepalkintojen lähetykseen liittyen kolmansille osapuolille.
  7. Kilpailun palkintoa ei voi vaihtaa muuhun tuotteeseen tai rahaksi.
  8. Kilpailun voittajan on vastattava 14 päivän kuluessa JYPin lähettämään viestiin Instagramissa vastaanottaakseen palkinnon. Jos kilpailun voittaja ei ole ottanut yhteyttä kilpailun järjestäjään tai vastannut järjestäjälle kyseisen ajan kuluessa, kilpailun järjestäjällä on oikeus arpoa uusi voittaja.

 

  1. Kaikki kilpailun järjestäjän kilpailun järjestämistä koskevat päätökset ovat lopullisia ja koskevat kaikkia osallistujia. Erimielisyydet ratkaistaan Suomen voimassa olevien lakien mukaisesti.
  2. Kilpailun järjestämistä ja toimintaa koskevat kysymykset lähetetään  jiri.halttunen@jypliiga.fi