PAHVIFIGUURI JYP-PELAAJAN TERVEHDYKSELLÄ

JYP pelaa tammikuun aikana kolme kotiottelua ke 20.1. JYP-Ässät, pe 22.1. JYP-KalPa ja pe 29.1. JYP-Tappara. Yleisörajoitusten vuoksi pelit pelataan ilman yleisöä, mutta sinulla on nyt mahdollisuus varmistaa paikkasi LähiTapiola Areenalla.

Onnistuneen Myrsky -kampanjan siivittämänä JYP tarjoaa kannattajilleen mahdollisuuden varmistaa paikkansa tammikuun ottelutapahtumiin. Voit ostaa itsesi tai suosikki JYP-pelaajan pahvifiguurina katsomoon kolmeen kotiotteluun (ottelut mainittu yllä). Pahvifiguurin voit valita joko omilla kasvoillasi tai suosikkipelaajan kasvoilla. Voit myös yllättää ystävääsi valitsemalla hänen kasvonsa figuuriin. Figuurin koko on 46 cm leveä ja 92 cm korkea. Pahvifiguurit sijoitetaan LähiTapiola Areenan A-puolen katsomoon ja päätyihin, jolloin ne näkyvät myös TV-lähetyksissä.

Kaikkien pahvifiguurien ostaneiden kesken arvotaan tuoreen MM-pronssimitalisti Samuel Heleniuksen pelipaita nimikirjoituksella.

OHJEET

Tilaa pahvifiguuri kätevästi JYP-Fanshopin verkkokaupasta. Halutun kasvokuvan lataaminen ja maksaminen onnistuu samalla kertaa verkkokaupassa. Kuvaksi riittää puhelimen kameralla otettu kuva. Kuvan toimittava henkilö vastaa siitä, että hänellä on kuvaan oikeudet. Esim. Googlesta siepattu kuva ei kelpaa.

Tammikuun kotiotteluiden jälkeen pahvifiguurin saa omaksi JYP-pelaajan tervehdyksellä, nouto myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana. Figuurit voidaan toimittaa myös postitse toimitusmaksua vastaan.

HINTA

Valittu pahvifiguuri 40,00 € sis. alv. / kpl (sis. kaikki tammikuun ottelut). Toimi nopeasti niin olet mukana kaikissa tammikuun otteluissa!

Pääset ostamaan pahvifiguurin tästä