Äänestä kaikkien aikojen JYPin tähdistökentällistä sekä JYP-pelaajaa

 

Nyt haetaan kannattajien äänestämää kaikkien aikojen JYPin tähdistökentällistä sekä JYP-pelaajaa – vain äänestämällä voit vaikuttaa lopputulokseen ja auttaa seuraa

 

JYPin historia pitää sisällään ikimuistoisia tarinoita ja elämyksiä sekä suuria tunteita, joiden taustalla on kivenkovia pelaajia eri aikakausilta. Jokainen pelaaja on jättänyt arvokkaan jäljen JYP-tarinaan. Menestystarinoissa ja joukkueurheilussa nousee kuitenkin lähes poikkeuksetta yksilöitä ylitse muiden. Näin myös JYPissä.

Kenet sinä laittaisit JYPin maalinsuulle tiukkoina hetkinä tai puolustukseen kun tarvitaan uhrautumista, syöttötaitoa tai fyysisyyttä? Entä ketkä hyökkääjistä ovat mielestäsi dominoineet Hippoksella illasta toiseen? Nyt sinulla on mahdollisuus äänestää kaikkien aikojen JYPin tähdistökentällinen sekä JYP-pelaaja. Antamalla äänesi autat seuraa näinä haastavina aikoina.

Äänestys:

Jokainen äänestyskierros ja niiden ehdokkaat julkaistaan erikseen.

Ensimmäisellä äänestyskierroksella äänestetään tähdistökentälliseen maalivahti (1 kpl).

Toisella äänestyskierroksella äänestetään tähdistökentälliseen kaksi puolustajaa (2 kpl).

Kolmannella äänestyskierroksella äänestetään puolestaan kolme hyökkääjää (3 kpl).

Kolmen äänestyskierroksen jälkeen kasassa on kannattajien äänestämä kaikkien aikojen JYPin tähdistökentällinen: yksi maalivahti, kaksi puolustajaa sekä kolme hyökkääjää. Tämän jälkeen loppuhuipennuksena tähdistökentällisestä äänestetään vielä kaikkien aikojen JYP-pelaaja (1 kpl).

Äänten hinnat:

4,99 € = 3 ääntä

9,99 € = 8 ääntä

19,99 € = 20 ääntä

49,99 € = 60 ääntä

99,99 € = 150 ääntä

Äänestämään pääset täältä

Maalivahteja voit äänestää 16.1.2021 asti.