Kannattajien äänestämä kaikkien aikojen JYP-pelaaja on selvillä

Kannattajat antoivat äänensä ja kaikkien aikojen JYP-pelaaja on nyt selvillä. Voittotaistelu oli kolmen kauppa, sillä loppusuoralla taistelivat rintarinnan Jarkko Immonen, Miika Lahti ja Eric Perrin. Lopulta voittajaksi selviytyi tiukalla erolla Jarkko Immonen. JYP onnittelee Jarkkoa isosta kunnianosoituksesta!

Lisäksi Harvia ja Keskisuomalainen lämmittivät Grande Finalen tunnelmaa hienoilla palkinnoilla. Pääpalkintona oli Harvian kiiltävän musta Cilindro Black Steel XE moderni sähkökiuas digitaalisella ohjauksella. Pääpalkinnon voitti Risto Manninen. Arvonnassa oli palkintona myös Keskisuomalaisen kaksi kuuden kuukauden digilehteä. Digilehdet voittivat Timo Päivärinta ja Jussi Kuivalainen. Voittajiin ollaan yhteydessä vielä henkilökohtaisesti.

JYP kiittää äänestyksiin osallistuneita tuesta sekä onnittelee arvonnan voittajia.