Konnekuljetuksen otteluennakko: “Karvataan kovaa ja kamppaillaan täysillä”

Otteluennakon tarjoaa Konnekuljetus.

JYPin härkäviikko saa jatkoa keskiviikkona Tampereella, jossa vastaan asettuu tällä kaudella toistaiseksi voittamattomaksi esteeksi osoittautunut Tappara. Hurrikaaninutut matkaavat Pirkanmaalle tavoitteenaan katkaista kymmenen ottelun tappioputki.

– Tiistaisen TPS-pelin jäljiltä pelaamisessa ei suuria taikatemppuja ehditä tekemään. Pyritään valmistautumaan otteluun niin, että pystyttäisiin säästämään kaikki energia itse peliin. Lyhyt valmistautumisaika tuo omat haasteensa, minkä vuoksi meidän tulee olla heti ottelun alusta napakoita, energiatehokkaita ja fyysisiä, JYPin urheilutoimenjohtaja Mikko Viitanen tiivistää.

JYP pyrkii jatkamaan viikkoaan iloisissa tunnelmissa (Kuva: Jiri Halttunen).

JYP käynnisti kuluvan kiekkoviikon tiistain kotikamppailulla, jossa vastassa oli siis Turun Palloseura. Kiekkonippujen sesongin kolmas yhteenotto oli tasainen taisto, minkä voitto matkasi lopulta Turkuun jatkoajan jälkeen 3-4-lukemin.

– Meneillään on kova viikko, minkä vuoksi meidän pitää olla käytännössä valmiita pelaamaan joka päivä. Pyritään tekemään asiat niin, että saadaan kohdistettua fyysinen ja henkinen valmistautuminen itse peliin, JYP-hyökkääjä Jerry Turkulainen puolestaan linjaa Tappara-ottelun alla.

– Yhtään ei pidä antaa periksi. Joka vaihdossa tulee pelata tilanteet loppuun asti. Karvataan kovaa ja kamppaillaan täysillä, Turkulainen lisää.

Tapparan otteet kotikaukalossa ovat antaneet aihetta hymyyn (Kuva: Saana Hakala / Liiga).

“Laadukas ja kurinalaisesti pelaava joukkue”

Tappara lähti tähän liigaviikkoon tiistaina vierasjäällä, jossa vastassa ollut Hämeenlinnan Pallokerho vei täyden pistepotin nimiinsä 3-0-voiton myötä. Kuluvan vuoden kahdeksasta kotipelistään kirvesrinnat ovat vieneet nimiinsä kuusi mittelöä. 

– Tapparalla on ollut hieman poisjääntejä maajoukkuetapahtumista johtuen, mutta siitä huolimatta vastaan tulee laadukas ja kurinalaisesti pelaava joukkue. Tapparaa vastaan pelatessa tulee pystyä esittämään hyvää ja tiivistä viisikkopeliä, mikä antaa yksilötasolla mahdollisuudet maalintekoon, Mikko Viitanen mainitsee.

Jerry Turkulainen on iskenyt tällä kaudella kiekon kahdesti Tapparan verkkoon (Kuva: Jiri Halttunen).

Joukkueet ovat ottaneet tällä kaudella yhteen kahdesti aiemmin. Tappara on ollut näissä yhteenotoissa etevämpi osapuoli (5-3, 6-1), minkä johdosta tamperelaisnippu lähteekin keskiviikon kohtaamiseen ennakkosuosikin asemasta.

– Kotijoukkue tulee peliin kovaa ja pelaa hyvää jääkiekkoa. Meidän pitää pystyä vastaamaan siihen, olla kärsivällisiä ja iskeä omista paikoista. Koitetaan olla tehokkaita ja saada ylivoimalla onnistumisia, Jerry Turkulainen päättää.

Tappara-JYP keskiviikkona 24. helmikuuta Tampereen Hakametsän jäähallissa alkaen klo 18.30.

 

Antti Hokkanen