Konnekuljetuksen otteluennakko: “TPS tulee olemaan jälleen kova vastus”

Otteluennakon tarjoaa Konnekuljetus.

Neljän mittelön liigaviikko päättyy JYPin osalta lauantaina Turussa, jossa vastaan luistelee toisen kerran tämän viikon aikana kohdattava TPS. Joukkueet ottivat tiistaina yhteen Jyväskylässä, jossa turkulaisvieraat olivat lopulta parempia jatkoajan jälkeen 4-3-lukemin.

– Meidän pitää saada taas hyvä alku ottelulle ja sitä kautta ohjakset käsiimme. Kyseessä on meille viikon neljäs peli ja TPS tulee varmasti olemaan jälleen kova vastus, JYP-hyökkääjä Robert Rooba toteaa viikon päättävän vierasmittelön kynnyksellä.

JYP pyrkii laittamaan kapuloita TPS:n rattaisiin (Kuva: Teemu Saarinen / Liiga).

JYP on läpi viikon esittänyt lupaavia otteita kaukalossa. Hyvä vire sai alkunsa juuri tiistaisesta TPS-kamppailusta, jossa hurrikaaniryhmä oli tappiosta huolimatta hyvin mukana. Tuon taiston jälkeen jyväskyläläissikermän nimiin on kirjattu kaksi voittoa (Tappara, Ässät).

– Tämän viikon kaksi voittoa ovat meille todella tärkeä juttu TPS-ottelua ajatellen. Kymmenen tappiopelin jälkeen on hienoa, että olemme pystyneet napsimaan pisteitä ja pari voittoa. Tästä on nyt pyrittävä pitämään kiinni kynsin ja hampain.

“Pyritään pelaamaan parasta mahdollista peliä”

TPS on pelannut tällä viikolla JYP-taiston ohella myös kaksi muuta liigavääntöä. Keskiviikkona turkulaismiehistö nöyrtyi kotijäällään Oulun Kärpille maalein 3-4 ja perjantaina Raumalla käyty mittelö kirjattiin puolestaan Lukolle voittomaalikilpailun jälkeen 2-1-lukemin.

– TPS:n on tietysti helpompi pelata kotikaukalossa, kuin vierasjäällä. Onneksi peli alkaa hieman normaalia myöhemmin, mikä antaa meille lisätunteja perjantain Ässät-ottelusta palautumiseen. Yleisöä ei hallissa ole, minkä ansiosta vieraskaukalon ei pitäisi olla meille ihan niin vaikea paikka pelata.

Hurrikaanimiehistö tavoittelee Turussa viikon kolmatta voittoaan (Kuva: Teemu Saarinen / Liiga).

Päättääkseen kiekkoviikon Turussa voittoisasti, tulee JYPin kyetä Robert Rooban mukaan saamaan koneesta kaikki irti.

– Pyritään pelaamaan parasta mahdollista peliä. Jos päästään omaan peliin kiinni, niin silloin taistellaan varmasti ottelun voitosta, hurrikaanikiekkoilija päättää.

TPS-JYP lauantaina 27. helmikuuta Turun Gatorade Centerissä alkaen klo 19.

 

Antti Hokkanen