PAHVIFIGUURI -KAMPANJA JATKUU

Pahvifiguuri -kampanjaa jatketaan niin kauan, kun ottelut pelataan ilman yleisöä. Joukkue kiittää jo tässä vaiheessa kampanjaan osallistuneita, sillä pahvifiguurit ovat tuoneet mukavasti väriä ottelutapahtumaan. Jokaisella figuurilla on merkitystä, joten jatketaan joukkueen kannustamista ja täytetään hallin katsomot entisestään.

Osta itsesi tai suosikki JYP-pelaaja pahvifiguurina katsomoon hintaan 40 € / kpl. Pahvifiguurin voit valita joko omilla kasvoillasi tai suosikkipelaajan kasvoilla. Voit myös yllättää ystävääsi valitsemalla hänen kasvonsa figuuriin. Figuurin koko on 46 cm leveä ja 92 cm korkea. Pahvifiguurit sijoitetaan LähiTapiola Areenan A-puolen katsomoon ja päätyihin, jolloin ne näkyvät myös TV-lähetyksissä.

Pahvifiguurin saa omaksi JYP-pelaajan tervehdyksellä, toimitus myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana. Figuurit voidaan toimittaa myös postitse toimitusmaksua vastaan. Kaikkien helmikuussa pahvifiguurien ostaneiden kesken arvotaan Brad Lambertin pelipaita.

Mikäli olet ostanut jo pahvifiguurin LähiTapiola Areenan katsomoon sinulla on mahdollisuus pitää sama figuuri katsomossa veloituksetta niin kauan kuin pelejä pelataan ilman yleisöä. Sinulla on myös mahdollisuus pyytää tilaamasi figuuri itsellesi milloin haluat.

OHJEET

Tilaa pahvifiguuri kätevästi JYP-Fanshopin verkkokaupasta. Halutun kasvokuvan lataaminen ja maksaminen onnistuu samalla kertaa verkkokaupassa. Kuvaksi riittää puhelimen kameralla otettu kuva. Kuvan toimittava henkilö vastaa siitä, että hänellä on kuvaan oikeudet. Esim. Googlesta siepattu kuva ei kelpaa.