JYP ja Patrik Siikanen jatkosopimukseen

 

JYP ja hyökkääjä Patrik Siikanen ovat solmineet yhden vuoden jatkosopimuksen pelikaudesta 2021-2022. Jässikkämäinen hyökkääjä ja vasemmalta puolelta laukova Siikanen on alun perin Espoon junioripolun kasvatteja. Vahvasti luisteleva ja kovaa laukova Siikanen siirtyi JYPin riveihin keväällä 2019.

”Siikasen jatkosopimus iso palanen JYPin uudelleenrakentamista. Siikasen kehityskäyrä on tällä kaudella ollut nousujohteinen, ja hän on alkanut lunastamaan niitä odotuksia, joita häneen asetettiin, kun hän saapui Jyväskylään. Siikanen tuo joukkueeseemme luistelu- ja kamppailuvoimaa. Siikasella on potentiaalia hyökkäyssuuntaan vahvan laukauksen ja kiekollisten taitojensa avulla. Uskonkin Siikasen hyökkäys- ja kokonaisvaltaisen pelaamisen nousevan uudelle tasolle ensi kauden aikana” kommentoi Siikasen sopimusuutista JYPin urheilutoimenjohtaja Mikko Viitanen