JYP Jyväskylä ja paikallinen e-urheiluorganisaatio Exen Esports yhteistyöhön

JYP Jyväskylä Oy vahvistaa osaamistaan aloittamalla yhteistyön jyväskyläläisen e-urheiluorganisaation Exen Esportsin kanssa. Tästä eteenpäin Exen Esports vastaa JYPin e-urheilujoukkueen markkinoinnista ja manageroinnista. JYPin leirissä alkava yhteistyö nähdään isona mahdollisuutena ja mahdollistajana.

-Olemme opetelleet nyt noin vuoden ajan e-urheilukentän lainalaisuuksia ja näkemyksemme on vahvistunut entisestään, että tällä sektorilla on kasvupotentiaalia nyt ja tulevaisuudessa. Haluamme tuoda meidän omaa e-urheilujoukkuettamme entistä lähemmäksi JYPin päivittäistä arkea ja tästä syystä tarvitsemme ammattilaisia mukaan kehittämään toimintaamme oikeaan suuntaan. Exen paikallisena toimijana on nimenomaan tälle sektorille täsmähankinta, kehuu JYPin asiakkuus- ja kehityspäällikkö Taneli Maasalo.

-Yhteistyön tavoitteena on kehittää entisestään e-urheiluun liittyviä yrityksille suunnattuja markkinointiyhteistyömahdollisuuksia. JYPin kannattajille pystymme puolestaan tarjoamaan tulevaisuudessa uusia tapahtumia JYP-brändin ympärille, Maasalo jatkaa.

Myös Exenin leirissä alkavaa yhteistyötä odotetaan innolla.

-Haluamme olla mukana kehittämässä e-urheilua paikallisesti ja JYPin kanssa tehtävä yhteistyö on sitä parhaimmillaan. JYPin e-urheilujoukkueessa on hyvää kasvupotentiaalia, ja omalla osaamisellamme pystymme tuomaan siihen vauhtia! Näemme, että yhteistyö tarjoaa molemmille osapuolille toiminnan kannalta tärkeitä kasvun mahdollisuuksia mm. tapahtumatuotannon, fanien osallistamisen ja markkinoinnin näkökulmista, kertoo Exen Esportsin operatiivinen johtaja Tuomas Rauhansalo.