JYP sopimukseen puolustajalupauksensa kanssa

 

JYP ja puolustaja Ville Ottavainen ovat solmineet monivuotisen sopimuksen kauden 2024 loppuun saakka. Oulusta kotoisin oleva isokokoinen puolustaja aloitti kautensa JYPin U20 joukkueessa, josta hän on noussut vahvojen peliesitysten johdosta liigajoukkueen kokoonpanoon. Oikealta puolelta sähäkästi laukova ja sulavasti luistelevan Ottavainen on Kärppien junioripolun pelaaja, joka pelasi ennen Jyväskylään tuloaan Kanadan OHL junioriliigan Kitchener Rangersissa. Ottavaisen sopimus sisältää OHL option kaudelle 2021-2022.

”Ottavaisen monivuotinen sopimus on todella merkittävä sopimus JYPille. Ottavainen on nuoresta iästään huolimatta esiintynyt väkevästi pelaamissaan liigaotteluissa. Ottavaisella on potentiaalia nousta kansainvälisen tason pelaajaksi seuraavien kausien aikana vahvan luistelunsa ja kiekollisten taitojensa, sekä monipuolisten pelitaitojensa avulla. Ottavainen tulee olemaan tulevina kausina iso ja merkittävä palanen JYPin puolustusta” kommentoi Ottavaisen sopimusuutista JYPin urheilutoimenjohtaja Mikko Viitanen