Kausikorttilaisten lätkäbuffa 6.3.

Kausikorttilaisilla on mahdollisuus ilmoittautua lätkäbuffetiin Ravintola Hurrikaaniin lauantain JYP-Ilves -ottelun yhteyteen. Lätkäbuffet sisältää buffet-ruokailun ja ottelun seuraamista TV:stä sekä screeniltä veloituksetta. Screeniltä näet myös Pregame-studion klo 16 alkaen. Illan isäntänä toimii JYP-legenda Kalle Koskinen. Tiedossa on kiekkoaiheista visailua, rentoa keskustelua ja buffetissa tarjolla paholaisen kanaa, yrttiriisiä sekä salaattibuffet.

 

Sisäänpääsy ravintolaan edellyttää ilmoittautumista ennakkoon. Varmistathan paikkasi perjantaihin 5.3. klo 12 mennessä vesa.farm@jypliiga.fi / 044 334 4817. Sitovat varaukset. Ravintolassa on asiakkaille pöytäpaikat ja noudatamme viranomaisten suosittelemia turvavälejä ja ohjeistuksia.

 

Huomioi, että pöytäpaikkoja on rajoitettu määrä käytössä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

 

Ottelu alkaa klo 17.00 ja Ravintola Hurrikaani avaa ovensa klo 16.00. Kysymme Hurrikaanin ovella kausikorttia, joten otathan sen mukaasi.

 

Kiitos kun olet meidän mukana!